DIRECT RIJSUCCES. PUNT.

Een machine die vrijheid geeft en vertrouwen wekt

(ofwel: een loopfiets met eindeloze mogelijkheden)

KOOP NU

De Strider 14x Loopfiets

Strider 14x Balance Bike
Strider 14x Easy-Ride Pedal Kit

STRIDER WETENSCHAP

Focus op de fundamentele zaken

De 14x is een loopfiets met perfect geplaatste prestatievoetsteunen. Hij helpt zowel kinderen die nooit eerder op een fiets hebben gezeten als ervaren Strider-berijders met het kweken van zelfvertrouwen en balancerend vermogen op een grotere fiets. De lage standover-hoogte is ontworpen om je kleintje een gevoel van veiligheid en zelfverzekerd te geven en de kracht te ontwikkelen om later een echte pedalenvirtuoos te worden.

STRIDER WETENSCHAP

De meest geweldige loopfiets ooit

Onze fietsen zijn ontworpen als sportauto's. We houden het zwaartepunt zo laag mogelijk voor optimale bochten en evenwicht (maar uiteraard, vooral vanwege de veiligheid). Over aanpasbaarheid gesproken. Je kind groeit waarschijnlijk zo snel, dat het lijkt alsof ze groter zijn geworden zodra je je omdraait. Daarom hebben de superwetenschappers en ingenieurs in ons geheime Strider-laboratorium de 14x superaanpasbaar gemaakt. Zodat hij altijd precies goed bij je kleine spuit past.

LEEFTIJD: 3 - 7 JAAR

Een fiets, duizenden herinneringen

Als jouw mini-me sneller de lucht inschiet dan onkruid met kunstmest, dan blijft de 14x ze passen dankzij de instelbare zitting en stuur. De 14x helpt niet alleen nieuwe en ervaren loopfietsberijders; hij biedt ook de perfecte manier voor die kleine om meer geavanceerde vaardigheden te gaan leren. Haal de camera maar tevoorschijn: dit zijn mijlpalen die de boeken ingaan en gedeeld mogen worden.

STRIDER WETENSCHAP

Maar wacht 'ns, dit is nog niet alles

Een deel van het plezier van het bezit van een fiets of motorfiets is dat je hem kunt tweaken. Verbeteren. Aanpassen naar jouw smaak. Het is niet makkelijk om de ultieme upgrade voor een loopfiets te ontwikkelen, maar we hebben het zo simpel mogelijk voor je gemaakt. De slim ontworpen Easy-Ride Pedaalconversieset is een optionele bijlage waardoor de fiets meer is dan enkel de som der (onder)delen. Dat de installatie een fluitje van een cent is, hoeft niemand te weten. We geven je zelfs de sleutel om de enige bout vast te zetten. Dit maakt je sowieso tot de coolste ouder van de buurt.

De beste fiets om te leren je evenwicht
te bewaren en te trappen

STRIDER 14X SPORT

De Strider 14x Sport begint als een loopfiets, net als onze andere fietsen. MAAR! Zodra je kleine boef klaar is om te gaan trappen, bevestig je de Easy-Ride Pedaalconversieset en VOILA! De Easy-Ride Pedaalconversieset verandert de 14x in de meest aanpasbare, meest geweldige trapervaring die je kind maar zou kunnen wensen.

01
02
03

14X SPORT

Stalen frame

5,7 kg (12,5 lbs)

Ingebouwde voetsteunen

Strider custom stuur, Strider custom handvatten

14"" x 1,75” algemene banden

Volledig aanpasbaar met eenvoudig aan te passen klemmen