Garantie en registratie

We willen ervoor zorgen dat het bezitten van een Strider-loopfiets positief wordt ervaren. Om dit mogelijk te maken, vragen we je om het serienummer van jouw fiets te registreren via dit online formulier. Hiermee wordt de garantie geactiveerd, kunnen we de fiets volgen en kunnen we je van technische updates en nuttige tips voorzien.

Om het garantieregistratieformulier in te vullen, heb je eerst het serienummer van je Strider loopfiets nodig (zie onderstaande foto). Neem bij vragen gerust contact met ons op. Dank je wel!

location of warranty sticker on Strider balance bike

STRIDER FIETSEN TWEE JAAR GARANTIE TEGEN FABRICAGE-DEFECTEN

We willen dat je blij bent met je Strider-producten en dat je kind succesvol is in het leren fietsen. Daarom zijn we extra gemotiveerd om problemen snel op te lossen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Strider Balance Bikes worden geleverd met een garantie van twee jaar tegen fabricagefouten (je weet wel, dingen die in de fabriek gebeuren, dus niet wanneer je Strider op de oprit onder de auto is terechtgekomen, terwijl je nog zo gezegd had: ‘Ruim. Dat. Ding. OP!’)

Onze garantie is beperkt tot fietsertjes die minder wegen dan:

Belangrijk

> Je moet je Strider Bike in het onderstaande formulier registreren om de garantie te activeren met het serienummer aan de onderkant van de fiets.

We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken om eventuele garantieproblemen met productiefouten op te lossen. Neem gewoon contact met ons op via Warranty@StriderBikes.com.

Wanneer je ons een e-mail stuurt, vergeet dan niet de volgende informatie te vermelden:

Strider Bike registratieformulier voor garantie

  • * Verplicht veld

    Naam ouder

  • ADRES VAN DE OUDER

  • INFORMATIE OVER DE GEBRUIKER

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • FIETS INFORMATIE