Ons goede doel

Jouw aankoop verandert de wereld

(Je doet iets geweldigs zonder dat je het weet)

Het is je vast niet ontgaan: wij houden van fietsen en inspireren kinderen graag om net zulke fietsliefhebbers te worden. Maar we willen meer doen. Veel meer. Het is onze missie dat iedereen, en dan bedoelen we ook écht iedereen, de vrijheid en de vreugde kan ervaren die fietsen met zich meebrengt. We realiseren ons dat dit een behoorlijk groot doel is, maar we hebben de perfecte manier gevonden om dit te bereiken. Zo gaat 1% van de bruto-omzet van elke verkochte Strider naar ons Strider® Rider Fund.

Waarom fietsen?

Simpel: omdat het een levensveranderende ervaring is. De vaardigheden en capaciteiten die je verkrijgt tijdens het leren fietsen, zorgt voor een flinke portie zelfvertrouwen. Daarbij is leren fietsen de ultieme vorm van persoonlijke vrijheid. Vrijheid om te verkennen, te ervaren, te leren en vooral: vrijheid om geweldig te zijn! Het vertrouwen en de onafhankelijkheid die het leven op twee wielen biedt, vormt een stevige basis die vervolgens invloed heeft op alle aspecten van het leven.

Het begint met Strider

Passie en een liefde voor fietsen begint hier, bij jou en je kleine spruit. Het is algemeen bekend dat geven leuker is dan nemen, en we geven dan ook graag en zoveel we kunnen bij elke gelegenheid die we krijgen. Zo zijn we met onze giften inmiddels de $1 miljoen al gepasseerd, in de vorm van cash én Strider Bikes. Dat betekent niet dat we het vanaf nu rustiger aan gaan doen. Sterker nog: we zijn vastberaden nog veel meer te doen. Daarom focussen we ons momenteel voornamelijk op het ondersteunen van organisaties en openbare instellingen die zorgen dat werkelijk iedereen straks kan van ultiem fietsplezier kan genieten.

Wij steunen All Kids Bike®

We zijn bijzonder trots dat we All Kids Bike® mogen ondersteunen. All Kids Bike is een nationale beweging onder leiding van de Strider Education Foundation om leerprogramma's van de kleuterschool ook op openbare scholen in de Verenigde Staten te introduceren. Dit gebeurt zonder kosten voor de scholen, dankzij donaties van particulieren, bedrijven en organisaties. Hoe cool is dat? Stel je voor dat elke kleuter in het land weet hoe hij of zij moet fietsen tegen de tijd dat het eerste leerjaar zich aandient. Ga naar www.AllKidsBike.org voor meer informatie over deze campagne of om een ​​donatie aan te vragen voor uw school of organisatie.

Word vandaag nog lid van de All Kids Bike-beweging!