Strider-ambassadeurschap

Beste ouder of verzorger,

Welkom en leuk dat jij en je kindje kans willen maken op het Strider-ambassadeurschap! Hieronder volgt eerst nog wat meer informatie, daarna kun je je aanmelden om mee te dingen naar het ambassadeurschap. #StrideOn

Wat is Strider Bikes?

Strider Bikes is een fietsjesmerk dat zich er voornamelijk op richt om kinderen op jonge leeftijd (al vanaf 6 maanden oud!) in aanraking te brengen met het plezier van fietsen. Zo kunnen baby’s al schommelen op een Strider in de ‘babybundel’, waardoor ze al gauw gewend raken aan het zitten op een zadel. Waarna de baby een peuter wordt, kan de loopfiets makkelijk uit de bundel gehaald worden en worden de eerste stappen gezet op het gebied van balans bewaren. Zodra de snelheid erin komt en de peuter of kleuter steeds behendiger wordt op de loopfiets, is de overgang naar een gewone fiets met pedalen nog maar heel klein. Kortom: nooit meer zijwieltjes! Inmiddels hebben al meer dan 2 miljoen kinderen in 75 landen leren fietsen op Strider Bikes!

Wat houdt het Strider-ambassadeurschap in?

Strider-ambassadeurs uit alle Nederlandse provincies motiveren zichzelf én andere kinderen om te leren fietsen. Als jouw kleine Strider ‘to be’ verkozen wordt uit de inzendingen, krijgt hij of zij:

– een spiksplinternieuwe Strider Bike in zijn of haar favoriete kleur;
– een uitnodiging voor automatische deelname aan de nationale Strider Cup die in 2020 georganiseerd wordt (datum en locatie worden nog nader bepaald).

Jij als ouder of verzorger krijgt van van ons persoonlijke tips hoe je jouw kind het beste kunt ondersteunen in het fietsproces.Van de Strider-ambassadeursfamilie vragen we maandelijks een korte video of een mooie, leuke of grappige foto toe te sturen van de voortgang van het leren fietsen. Deze delen we graag op onze sociale media om ook andere kids en ouders te inspireren.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Met deze inschrijving gaan jullie ermee akkoord dat jullie bij toekenning van het ambassadeurschap, maandelijks video- of fotomateriaal opsturen dat ter inspiratie mag worden gedeeld op de sociale media van Strider Bikes.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, gif, png, pdf.