Strider-evenementen

Wist je dat je een geweldige ouder bent? Wij in ieder geval wel. Je bent geweldig omdat je jouw dreumes een Strider hebt gegeven. Kijk maar eens hoe hij of zij leert fietsen en een zelfvertrouwen kweekt van heb-ik-jou-daar!

Je maakt ook deel uit van de Strider Rider-club, waardoor je toegang krijgt tot alle geweldige Strider-evenementen die over de hele wereld plaatsvinden. Zo hebben jij en je kindje de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken binnen een superleuke community die een passie voor fietsen met jullie deelt. Da’s best tof, toch?

Ieder kind zou de mogelijkheid moeten hebben om te leren fietsen in een leuke, veilige omgeving en Strider-evenementen bieden die kans. We hebben twee verschillende evenementcategorieĆ«n en moedigen iedereen aan – ongeacht hun grootte of vermogen – om met ons mee te doen aan deze grote avonturen.

STRIDER RACING

WE LOVE WEDSTRIJDJES

Als je aan racen en competitie denkt, denk je meestal niet aan een twee jaar oude racer op een loopfiets. Maar dat is precies wat je voorbij ziet komen tijdens Strider Racing-evenementen. Niet alleen stellen deze competitieve races fietsertjes in spe in staat om hun sweet skills te tonen; ze helpen hen ook aan zelfvertrouwen en een gezonde dosis sportiviteit.

LEARN MORE

STRIDER EXPLORING

NIET COMPETITIEF

Er valt zoveel te ontdekken en te zien in de wereld om ons heen. Strider Exploring events moedigen Stridertjes aan om eindeloos te verkennen, terwijl ze nieuwe trucs leren, nieuwe moves uitproberen en gewoon lekker veel plezier met elkaar maken.

LEARN MORE