Strider race-evenementenWE LOVE WEDSTRIJDJES

Wat zijn Strider race-evenementen? Denk aan het schattigste evenement dat je je kunt voorstellen: een waar legioen van strijd- maar rechtvaardige Stridertjes, klaar voor een vriendschappelijke race voor de ogen van hun vrienden en familie. Niet alleen laten ze hun sweet skills zien; ook wordt hier de basis gelegd voor een gezonde portie sportiviteit die een leven lang meegaat. 

STRIDER RACING

WE LOVE WEDSTRIJDJES

Strider Races zijn lokale races die worden georganiseerd door liefhebbers van Strider. Deze wedstrijdjes geven peuters en jonge kinderen (van 18 maanden tot 6 jaar oud) de mogelijkheid om de wereld op twee wielen te verkennen en deel te nemen aan vriendelijk, competitief rijden. Weet je wat deze evenementen nog indrukwekkender maakt? Ze stellen Strider-familieleden uit de community in staat contact te maken en hun passie voor fietsen te delen. Misschien is je buurman ook wel een Strider-rijder!

STRIDER CUP

WE LOVE WEDSTRIJDJES

Ah, de officiële Strider Cup®-raceserie. Dat is onze absolute favoriet. Strider Cup-races zorgen ervoor dat de kleine snelheidsduivels laten zien wat ze allemaal kunnen op hun Strider-fiets. Strider Cup-races worden enkel door franchises opgezet en zijn dus altijd tot in de puntjes georganiseerd. De Strider Cup-raceserie is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud die de spanning van het racen willen ervaren. We moedigen kinderen van alle soorten en maten aan om deel te nemen. De toegang tot de race is gratis voor gezinnen en toeschouwers, maar er kan wel een toegangsprijs voor racers van toepassing zijn.

WERELDKAMPIOENSCHAP STRIDER CUP

WE LOVE WEDSTRIJDJES

Nu komt het erop aan: het Strider Cup Wereldkampioenschap is hét moment waar Strider-rijders en hun families van over de hele wereld samenkomen. Het evenement vindt elk jaar plaats in een andere stad en wordt gekozen door Strider HQ. Het tweedaagse evenement is één van de beste peuterraces die je ooit zult zien. Of je kiddo nu een ervaren Strider Cup-racer is of net begint en nog steeds de basis van balans onder de knie probeert te krijgen, het Strider Cup World Championship-weekend is een internationale viering van de Strider-community met racen, activiteiten, games en muziek - allemaal op een mooie, vakantievriendelijke locatie waar het hele gezin dol op zal zijn.