Strider verkenningsevenementenNIET-COMPETITIEVE EVENEMENTEN

Racen is leuk, maar op onderzoek uitgaan is nét zo spannend! Precies dat doe je bij Strider Verkenningsevenementen. Deze evenementen moedigen kleine avonturiers aan om de wereld om hen heen te verkennen, terwijl ze hun rijvaardigheden opbouwen en plezier maken. Strider Verkenningsevenementen zijn exclusief toegankelijk voor Strider-rijders en hun families. Ga met ons mee op deze grote avonturen, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

STRIDER ADVENTURE ZONES

NIET-COMPETITIEF

Denk aan een spannende hindernisbaan... per fiets! Strider Adventure Zones zijn veilige en vriendelijke omgevingen die kinderen van alle niveaus aanmoedigen om een ​​Strider Bike te testen en met andere kinderen te spelen. En dat allemaal terwijl ze hun vaardigheden op het gebied van omgaan met fietsen verbeteren en ontwikkelen. Sla je kind gade terwijl hij of zij trots en vol zelfvertrouwen over hellingen, door tunnels of langs het Noodle Monster scheurt . Strider Adventure Zones zijn een leuke en bijzondere manier om je kind kennis te laten maken met Strider Bikes. Het zijn zelfs geweldige plekken voor ervaren Strider-rijders om meer geavanceerde rijvaardigheden te perfectioneren. Ongeacht de vaardigheid. Ongeacht het kind. We willen simpelweg dat kinderen plezier hebben.

STRIDER EXPLORE RIDES

NIET-COMPETITIEF

Om iedere hoek wacht altijd een nieuw avontuur. Strider Explore Rides zijn de perfecte manier voor kinderen om nieuwe gebieden in de buurt van hun omgeving te ervaren terwijl ze vrienden maken en rijvaardigheden opbouwen. Strider Explore Rides richten zich op lokale gebieden, zoals een favoriete fietsroute. Deze gebieden hebben bijvoorbeeld lokale historische of culturele relevantie of zijn simpelweg de perfecte locatie waar kinderen iets nieuws kunnen leren, zoals een rondleiding door een lokaal museum. Strider Explore Rides geven kinderen de mogelijkheid om de wereld om hen heen te verkennen, terwijl ze hun rijvaardigheden opbouwen en nieuwe vrienden maken.

STRIDER DISCOVERY RIDES

NIET-COMPETITIEF

Denk aan enkele van de meest iconische plaatsen over de hele wereld: de Chinese Muur, de Taj Mahal, Mount Rushmore of midden op de Dam in Amsterdam! Strider Discovery Rides zijn geen competitieve races, maar onvergetelijke ritten waarbij ouders en hun kinderen unieke en inspirerende locaties kunnen verkennen. Deze evenementen zijn exclusief voor Strider-rijders en hun families. Ze zijn niet toegankelijk voor het publiek en het aantal registraties kan beperkt zijn. Deze spraakmakende attracties geven jou en je kinderen de kans om samen te komen en je passie te delen met nieuwe vrienden, op een unieke locatie.