Handelsmerken

Patenten, handelsmerken en handelsopmaak

Wij nemen de bescherming van ons Strider® merk zeer serieus. Echte Strider-producten zijn wereldwijd online en in duizenden winkels verkrijgbaar. Door uw Strider-producten bij een geautoriseerde winkelier, reseller of distributeur te kopen, helpt u ons om de authenticiteit van ons merk en de hoge kwaliteit van onze producten te behouden.

VIRTUELE PATENTMARKERING Deze webpagina is bedoeld om aan de bepalingen voor virtuele patentmarkeringen van verschillende rechtsgebieden te voldoen, waaronder de bepalingen die zijn uiteengezet in de ‘America Invents Act’ en dient als aanvaardbare kennisgeving onder 35 U.S.C. § 287(a).
ProductGeassocieerd patent
Strider 12Meerdere Amerikaanse en internationale patenten zijn aangevraagd
Strider 14xMeerdere Amerikaanse en internationale patenten zijn aangevraagd

Geautoriseerde Strider-dealers en -distributeurs hebben speciale intellectuele eigendomsrechten die bij contract worden vastgelegd.

Strider's ® handelsmerken en handelsopmaak worden beschermd in de VS en internationaal en mogen niet zonder onze schriftelijke toestemming worden gebruikt. De handelsmerken van Strider omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Strider, Strider Camp, StriderLife, Snow Strider, Strider Racing, Strider Cup, ons kind op een Strider-pictogram en andere graphics, zinnen of afbeeldingen die de bron of oorsprong van de producten en diensten van Strider identificeren. Wijzig of verander de merktekens niet en gebruik ze niet op een verwarrende manier die suggereert dat Strider u of uw producten of diensten sponsort of onderschrijft of waardoor het Strider-merk met een ander merk wordt verward.

U mag naar redelijkheid gebruik maken van onze Strider-woordhandelsmerken in discussies, vergelijkingen of reviews; ze mogen echter niet worden gebruikt op een manier die suggereert dat Strider een evenement of product onderschrijft, sponsort of produceert, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Strider.

Het ontwerp of de vorm van Strider loopfietsen wordt beschermd door Amerikaanse patenten en handelsmerken en die van de Europese Unie en mag niet worden gekopieerd.

Alle afbeeldingen en tekst op de website www.striderbikes.com, Strider-verpakkingsmateriaal, drukwerk geproduceerd door Strider, inclusief advertenties, handleidingen, flyers en brochures, vallen onder het auteursrecht van Strider. Geen enkele afbeelding of tekst mag voor welk doel dan ook worden gekopieerd of gereproduceerd, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Strider. Afbeeldingen van kinderen worden in de meeste rechtsgebieden in het bijzonder beschermd door de wet.

Accessoires en merchandise

Wij stellen het enthousiasme van onze vele Strider-fans, die Strider-gerelateerde producten willen verkopen, zeer op prijs. Wij staan het gebruik van een van onze merktekens op accessoires of merchandise, zoals T-shirts, petjes, banners, sturen of speciale bestickering, echter niet toe. Plaats onze merktekens alstublieft niet op uw eigen creaties.

Websites

Gebruik Strider niet in de naam van uw website en registreer ook geen domeinnaam die Strider of een van onze andere merken, spellingfouten of andere variaties van onze merken bevat. Uw website mag de opvallende Strider ‘look and feel’ (handelsopmaak) niet kopiëren, omdat we verwarring willen tegengaan rondom de vraag of het uw website of de onze is.

Schendingen

Neem contact met ons op om schendingen van het Strider-handelsmerk, -merk, -product of andere schendingen te melden.

Registered Trademarks

  • Strider Camp®
  • Stride on®
  • StriderLife®
  • Strider Cup®
  • Strider Racing®
  • Snow Strider®
  • Strider®
  • Simplified: 迈步者
  • Traditional: 邁步者